Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Burak Yılmaz Derin Yılmaz : Son Dakika | Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz'dan ... : Bu sezon çin'den trabzonspor'a transfer olan burak yılmaz salı akşamı i̇stanbul'a geldi.

Burak Yılmaz Derin Yılmaz : Son Dakika | Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz'dan ... : Bu sezon çin'den trabzonspor'a transfer olan burak yılmaz salı akşamı i̇stanbul'a geldi.. İkinci kızı derin 21 ağustos 2016 tarihinde doğdu. I am forvet amınkoyim yaa #lille #burakyılmaz pic.twitter.com/7a05drjxax. Derin adını verdikleri yeni bebekleri ile büyük kızı nazlı ve eşi i̇stem yılmaz'ın hastanede çekilen fotoğrafını instagram'dan paylaşan burak yılmaz, duygularını şöyle ifade etti: 15 temmuz 1985 yılında antalya'da dünyaya geldi. 1 yıl sonra ise ikinci kızı derin dünyaya geldi.

Fotomaç tv 41.735 views2 years ago. I am forvet amınkoyim yaa #lille #burakyılmaz pic.twitter.com/7a05drjxax. Futbolcu burak yılmaz, geçtiğimiz gün eşi i̇stem yılmaz ve kızları ile birlikte görüntülendi. Çiftin nazlı ve derin adında iki kızları bulunuyor. Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı.

Ünal Karaman: Burak Yılmaz sorumluluğunu yerine getirmedi ...
Ünal Karaman: Burak Yılmaz sorumluluğunu yerine getirmedi ... from i.haber3.com
Futbolda yeni bir sayfa açan burak yılmaz, özel hayatında da eski eşiyle sil baştan yapacak. 15 temmuz 1985 yılında antalya'da dünyaya geldi. Habertürk'ten tolga aslan'ın haberine göre; Burak yılmaz,15 temmuz 1985 tarihinde antalya'da doğdu.manolya yılmaz adında bir kardeşi vardır. Futbolcu burak yılmaz, geçtiğimiz gün eşi i̇stem yılmaz ve kızları ile birlikte görüntülendi. 1 yıl sonra ise ikinci kızı derin dünyaya geldi. Çift ikinci kızları derin'in 20 ağustos'ta dünyaya gelmesiyle barıştı. Burak yılmaz ise hayatımın en anlamlı golünü attım. diye bahsetmişti.

Eşi çin'e gitmediği için burak yılmaz eşini ve kızını ne kadar çok özlediğini her fırsatta dile getiriyordu.

Eşinden ayrılan ve kızları nazlı ile derin'den ayrı kalmak istemeyen burak yılmaz, kariyerinin son döneminini i̇stanbul'da geçirmek istiyor ve kariyerine de beşiktaş forması altında son vermeyi planlıyor. Burak yılmaz ve eşi i̇stem yılmaz dava öncesi buluştu. Burak yılmaz'ın kızları nazlı ve derin'in eve gelen kurye ile girdikleri diyalog gülümsetti. Kızları nazlı ve derin için lille'de okul bakan yılmaz, geçen cuma fransa'ya uçtu. Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. 15 temmuz 1985, antalya), santrfor mevkisinde oynayan türk millî futbolcudur. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, yeni yıla mutlu giriyor. Bu evliliğinden nazlı ve derin isimlerinde iki kızı vardır. Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı. Futbolcu burak yılmaz, geçtiğimiz gün eşi i̇stem yılmaz ve kızları ile birlikte görüntülendi. Derin adını verdikleri yeni bebekleri ile büyük kızı nazlı ve eşi i̇stem yılmaz'ın hastanede çekilen fotoğrafını instagram'dan paylaşan burak yılmaz, duygularını şöyle ifade etti: Milli futbolcu burak yılmaz, nişantaşı'nda trafik nedeniyle bir halk otobüsü şoförü ile tartıştı. Manolya yılmaz adında bir kız kardeşi vardır.

İkinci kızı derin 21 ağustos 2016 tarihinde doğdu. 15 temmuz 1985 tarihinde antalya'da doğdu. 32 yaşındaki ünlü futbolcuya, geçtiğimiz günlerde boşandığı i̇stem yılmaz'dan olan kızları nazlı ve derin de eşilik etti. Eşinden ayrılan ve kızları nazlı ile derin'den ayrı kalmak istemeyen burak yılmaz, kariyerinin son döneminini i̇stanbul'da geçirmek istiyor ve kariyerine de beşiktaş forması altında son vermeyi planlıyor. Eşi çin'e gitmediği için burak yılmaz eşini ve kızını ne kadar çok özlediğini her fırsatta dile getiriyordu.

Burak Yılmaz'ın attığı iki gol, Lille'e muhteşem geri ...
Burak Yılmaz'ın attığı iki gol, Lille'e muhteşem geri ... from foto.haberler.com
Çift ikinci kızları derin'in 20 ağustos'ta dünyaya gelmesiyle barıştı. Derin adını verdikleri yeni bebekleri ile büyük kızı nazlı ve eşi i̇stem yılmaz'ın hastanede çekilen fotoğrafını instagram'dan paylaşan burak yılmaz, duygularını şöyle ifade etti Manolya yılmaz adında bir kız kardeşi vardır. Derin adını verdikleri yeni bebekleri ile büyük kızı nazlı ve eşi i̇stem yılmaz'ın hastanede çekilen fotoğrafını instagram'dan paylaşan burak yılmaz, duygularını şöyle ifade etti: Ligue 1 takımlarından lille'de forma giymektedir. Kızları nazlı ve derin için lille'de okul bakan yılmaz, geçen cuma fransa'ya uçtu. Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı. 15 temmuz 1985 yılında dünyaya gelen yıldız futbolcu burak yılmaz beşiktaş kalesini bir dönem korumuş olan fikret yılmaz'ın oğludur.

.de tedavi için almanya'ya giden burak yılmaz , berlin'de ameliyat olmuştu.

Manolya yılmaz adında bir kız kardeşi vardır. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan yılmaz sadece derin futbol'a konuştu. Eşinden ayrılan ve kızları nazlı ile derin'den ayrı kalmak istemeyen burak yılmaz, kariyerinin son döneminini i̇stanbul'da geçirmek istiyor ve kariyerine de beşiktaş forması altında son vermeyi planlıyor. Bu evliliğinden nazlı ve derin isimlerinde iki kızı vardır. Kızları nazlı ve derin için lille'de okul bakan yılmaz, geçen cuma fransa'ya uçtu. Çiftin nazlı ve derin adında iki kızları bulunuyor. Nazlı (d.2015) adında bir kızı oldu. Beşiktaş yönetimi yeni sezonda hırvat stoper domagoj vida ve golcü oyuncusu burak yılmaz'ı kaptan yapma kararı aldı. Burak yılmaz ve eşi i̇stem yılmaz dava öncesi buluştu. €2.80m* jul 15, 1985 in antalya, turkey. Futbolda yeni bir sayfa açan burak yılmaz, özel hayatında da eski eşiyle sil baştan yapacak. Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, yeni yıla mutlu giriyor. 1 yıl sonra ise ikinci kızı derin dünyaya geldi.

15 temmuz 1985 tarihinde antalya'da doğdu. Kızları nazlı ve derin için lille'de okul bakan yılmaz, geçen cuma fransa'ya uçtu. €2.80m* jul 15, 1985 in antalya, turkey. Futbolcu burak yılmaz ile kendisini hamileyken dövdüğünü öne sürerek 12 milyon tl'lik boşanma davası acan esi i̇stem yılmaz, ikinci bebekleri derin'in doğumundan sonra barıştı. Eşinden ayrılan ve kızları nazlı ile derin'den ayrı kalmak istemeyen burak yılmaz, kariyerinin son döneminini i̇stanbul'da geçirmek istiyor ve kariyerine de beşiktaş forması altında son vermeyi planlıyor.

Burak Yılmaz'dan kızları için 500 bin dolarlık özel ...
Burak Yılmaz'dan kızları için 500 bin dolarlık özel ... from cdn1.ntv.com.tr
€2.80m* jul 15, 1985 in antalya, turkey. İkinci kızı derin 21 ağustos 2016 tarihinde doğdu. 1 yıl sonra ise ikinci kızı derin dünyaya geldi. Milli futbolcu burak yılmaz, nişantaşı'nda trafik nedeniyle bir halk otobüsü şoförü ile tartıştı. Burak yılmaz ise hayatımın en anlamlı golünü attım. diye bahsetmişti. Hem yakışıklılığı hem de golcülüğünle adından sıkça söz ettiren, türkiye'nin golcü oyuncusu burak yılmaz kimdir nereli yaşı kaçtır? Burak yılmaz ve eşi i̇stem yılmaz dava öncesi buluştu. Futbolcu burak yılmaz, geçtiğimiz gün eşi i̇stem yılmaz ve kızları ile birlikte görüntülendi.

1 yıl sonra ise ikinci kızı derin dünyaya geldi.

Beşiktaş kaptanı burak yılmaz, yeni yıla mutlu giriyor. 32 yaşındaki ünlü futbolcuya, geçtiğimiz günlerde boşandığı i̇stem yılmaz'dan olan kızları nazlı ve derin de eşilik etti. Kariyer sayfasında burak yılmaz isimli futbolcunun sezon bazında takımının yer almış olduğu turnuvalardaki maç, gol, asist, sarı kart, kırmızı. Habertürk'ten tolga aslan'ın haberine göre; Manolya yılmaz adında bir kız kardeşi vardır. Milli futbolcu burak yılmaz, nişantaşı'nda trafik nedeniyle bir halk otobüsü şoförü ile tartıştı. Çin'de oynayan milli futbolcu burak yılmaz'a eşi i̇stem yılmaz, 'hamileyken beni dövdü' deyip boşanma davası açmıştı. Nazlı (d.2015) adında bir kızı oldu. Eşi çin'e gitmediği için burak yılmaz eşini ve kızını ne kadar çok özlediğini her fırsatta dile getiriyordu. 15 temmuz 1985 yılında dünyaya gelen yıldız futbolcu burak yılmaz beşiktaş kalesini bir dönem korumuş olan fikret yılmaz'ın oğludur. Manolya yılmaz adında bir kardeşi vardır. Eşinden ayrılan ve kızları nazlı ile derin'den ayrı kalmak istemeyen burak yılmaz, kariyerinin son döneminini i̇stanbul'da geçirmek istiyor ve kariyerine de beşiktaş forması altında son vermeyi planlıyor. I am forvet amınkoyim yaa #lille #burakyılmaz pic.twitter.com/7a05drjxax.

Derin adını verdikleri yeni bebekleri ile büyük kızı nazlı ve eşi i̇stem yılmaz'ın hastanede çekilen fotoğrafını instagram'dan paylaşan burak yılmaz, duygularını şöyle ifade etti burak yılmaz. 32 yaşındaki ünlü futbolcuya, geçtiğimiz günlerde boşandığı i̇stem yılmaz'dan olan kızları nazlı ve derin de eşilik etti.